Skip to main content

'Mesdagh interieur' is gespecialiseerd in verfijnd maatwerk. Van landelijk, strak-landelijk tot design- & vintage meubelen.

Al onze meubelen worden op maat gemaakt, ambachtelijk vervaardigd en manueel gekleurd, geverfd of gelakt, maar niet tegen een grote meerprijs. Of het nu gaat om stoelen, kasten, tafels of zetels, alles wordt op maat gemaakt in de stijl die u verkiest. Breng ons een bezoek te Zottegem waar ons team van specialisten voor u klaar zal staan!

U kan bij ons tevens terecht voor:

  • Keukenkasten
  • Badkamermeubilair
  • Stalen deuren
  • Bureelwanden
Realisaties

MAATWERK

ZANDSTRALEN

STALEN DEUREN

ATELIER

MAATWERK

Maatwerk voor uw interieur, dat is onze specialiteit en passie.

Alles start bij een boom, die in de zagerij wordt verwerkt tot een meubel op maat. Het stuk massief hout laten wij bewerken tot een houten meubel van topkwaliteit waar wij echt en terecht fier op zijn ! Onze meubels worden gemaakt en afgewerkt in een authentiek, klein Belgisch atelier. Breng ons een bezoek om te zien wat mogelijk is in uw interieur!

ELK MEUBEL IS UNIEK

Aangezien wij vanaf nul starten bij het ontwerp is elk meubel uniek. U kan eindeloos kiezen uit houtsoorten, kleuren, maten, stijl,…

DETAILS EN AFWERKING

‘Mesdagh interieur’ is door de jaren heen gerenommeerd tot kwaliteitszaak. Wij dragen deze norm hoog in het vaandel en zien streng toe op details en verfijnde afwerking bij onze meubelen op maat.

EINDELOZE KLEUROPTIES

Wij beschikken over een eindeloze waaier aan kleuren dewelke aangebracht kunnen worden aan uw meubel op maat zodoende het totaalplaatje binnen het totaalconcept klopt!

INSPIRATIE IN ONZE ZAAK

Kom gerust langs in onze winkel, waar u alvast heel wat inspiratie kan opdoen voor u beslist. Ons ervaren team helpt u graag verder bij het ontwikkelen van uw droominterieur!

ZANDSTRALEN

Tijd voor een ‘make-over’ in huis?

Na een professionele ‘zandstraal-behandeling’ zien uw meubelen er weer als nieuw uit! Bent u emotioneel gebonden aan een meubel of heeft u een antiek meubel waaraan u gehecht bent? Geen nood, wij bieden een passende en tevens vernieuwende uitstraling dankzij onze zandstraaltechniek !

NIEUW INTERIEUR MET DEZELFDE MEUBELEN

Restyle uw bestaande meubelen en creëer een totaal nieuwe look en hedendaagse uitstraling voor je interieur.

VOLLEDIGE MAKE-OVER

Vernis of verf worden vakkundig verwijderd. Wij bezorgen het hout zijn oorspronkelijke glorie terug en laten zo uw meubelen terug stralen als nooit tevoren.

ONZE ZANDSTRAALTECHNIEK

We zandstralen, fijnschuren en herkleuren uw favoriete meubel, zonder verlies van de structuur.

STALEN DEUREN

Stalen deuren zijn erg trendy; vormen een echte eye-catcher binnen uw interieur en bieden heel wat mogelijkheden.

De laatste jaren zijn metalen deuren erg in trek. Met onze metalen deuren haalt u artisanale klasse in huis tegen een betaalbare prijs! De stalen deuren worden in eigen atelier op maat gemaakt met oog voor detail. Ons gamma stalen deuren biedt een waaier aan mogelijkheden en variaties. Alles wordt op maat gemaakt zodat deze perfect worden geïntegreerd in ons maatwerk en uw interieur.

ONGEZIENE AFWERKINGSGRAAD

Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw stalen deuren op maat met een uitzonderlijke aandacht voor détail en uitvoering.

ROBUUST MAAR VERFIJND

Al onze stalen deuren worden gemaakt uit lange stalen kokerprofielen van de beste kwaliteit.

TIJDLOOS DESIGN

Onze stalen deuren integreren zich perfect in vrijwel elk interieur: van strak-landelijk tot strak-modern.

ATELIER

Maatwerk voor uw interieur, dat is onze specialiteit en passie.

Het ambachtelijk karakter van al onze meubelen is optimaal zichtbaar in het atelier zelf

Onze troeven

  • Vakbekwaam team van interieurstylisten en interieurarchitecten
  • Zin voor detail en perfecte afwerking
  • HIB-label dragen we hoog in het vaandel (handmade in Belgium)
  • 100 % maatwerk door ervaren vaklui in eigen atelier
  • Strakke planning / correcte en complete opvolging

"wij zijn pas tevreden als u tevreden bent"

- Barbara Mesdagh

We kiezen enkel voor kwaliteitsvolle materialen die beantwoorden aan de strenge eisen van ons maatwerk. Door de nieuwste technologieën te combineren met ons ambachtelijk vakmanschap, creëren we steeds weer authentieke en tijdloze creaties dewelke geleverd en geplaatst worden door onze eigen vakmensen

Barbara Mesdagh

Enkele maatwerk meubelen

Mesdagh nieuwsbrief

Ontdek als eerste onze nieuwe collectie